martes, 7 de octubre de 2014

Hygge aften; chokolade overtrukne jordbær

Lad os starte stille og roligt op igen, og tage et øjeblik til at nyde disse flotte jordbær!
I går fik jeg tidligt fri på arbejde, så jeg kunne nå at handle inden de lukkede. Jeg har altid elsket jordbær, og jeg kunne praktisk set leve af dem. Dog er det så trist at de ikke rigtig er noget værd i vinter sæsonen. Endelig er de gode jordbær ved at komme tilbage, men jeg synes stadig ikke at de er så gode, at de er til at spise bart. Men er der en bedre måde at spise dem på, end at dyppe dem i chokolade?? Nu har jeg efterhånden set billeder over alt med chokolade overtrukne jordbær, pyntet på forskellige måder, og jeg besluttede for at lave mine egne, nu jeg endelig havde en hel aften for mig selv.

Det eneste jeg brugte var: jordbær, mørk chokolade, tørret ananas og glasur.
Skyl dine jordbær og lad dem tørre. Smelt chokoladen, og kom chokolade på den ene side af jordbærret (kommer du chokolade over det hele, er de svære at få af tallerkenen, når det er størknet..)
Hvis du havde forventet en opskrift på chokolademousse kig her: http://nemaftensmad.com/chokolademousse
Inden chokoladen størkner helt, kom tørret ananas på halvdelen. Jeg købte mine i Føtex bage afdeling. Resten skal du lade tørre helt. Og bagefter kom glasur på.
Det er simpelthen så nemt, dog ser det utrolig fint og raffineret ud. Og det smager endnu bedre. Så mangler vi bare at sommeren kommer, og jordbærrende bliver endnu bedre!



2 comentarios:

 1. Spørg venligst om lov, inden du bruger mine billeder :) TAK!

  ResponderEliminar
 2. Meget flotte jordbær og bestemt meget lækre :-)
  Glædelig jul ønskes :-)
  Maria & Tina
  "En verden af kunst"

  ResponderEliminar